Äntligen framme!

Efter ca två timmars väntan på arlanda meddelas, EFTER vi gått genom passkontrollen till ingemansland, att vårt plan har gått sönder och de jobbat på det hela dagen utan att ha lyckats fixa det. Så vi blir tvugna att gå upp och ner ut igen och gå igenom säkerhetskontrollerna igen, och var då tvugna att slänga en massa vatten eftersom vi inte hade kvitton. Eh, bra?

Klockan sju, alltså fyra timmar efter vårt plan skulle lyft, får vi veta att de måste hämta delar i köpenhamn och att vårt plan skule lyfta 01.30. Självfallet blev det inte så, utan en timme senare. Woho. Planet hit är en helt annan historia, jag fick en släng av klaustrofobi och bytte plats med mamma.
Så morfar och jag blev kompisar med raden framför oss. De var jätteroliga och jag fick en åksjuketablett av ena killen, vad det skulle vara bra för en timme innan vi landade vet jag iofs inte.

I och med att vårt plan var försenat med ett halvt dygn hade vi missat vårt inrikesplan till Koh Sumai, så vi fick ta in på ett helt fantastiskt hotell, där vi även ska sova en natt innan vi åker hem. Det var ramper överallt så man kunde rulla runt väskorna oc det fanns förstås inga väggar i de publika rummen, utan det är staket och luft. Sjukt häftigt. Vackert är det också, det finns orkidéer överallt och alla handdukar, papper och prydnader är vikta som blommor.

Dagen efter, idag för oss alltså, tog vi vårt flyg till Koh Sumai. Det tog typ en halvtimme, men det var ett PROPELLERPLAN! Woooot! Så nu har vi åkt sånt också. Väl här så upptäckte vi att Dianas väska inte kommit med vårt flyg och kom lite senare, hahaha stackare.
Vårt hotell är fantastiskt, det är stort och luftigt och precis utanför min balkong finns poolen och massvis med palmer. När Diana var ute och letade bikini hittade hon stranden som skulle ligga precis vid vårt hotell, så dit ska vi ikväll tänkte vi.

Och jag måste fråga, är det söndag idag?! Vi har totalt missat lördagen! Vi åkte på fredag och kom hit på söndag.. skitskumt. Grattis om ni orkade läsa allt, och hoppas ni har det bra där hemma! :)


Kommentarer
Postat av: Kurre

Åh det låter underbart! En resa utan problem är helt enkelt ingen riktig resa.

Hälsa alla och ha det super! Ta en massa bilder.

Kram kurre

2009-03-29 @ 11:57:51
URL: http://alexandra.blogg.se/
Postat av: Pappa

Kul att ni är framme, man var ju lite orolig med beskedet om trasigt flyg och det började snöa.Nu har det smält igen efter ett dygn. Och ja rotfrukter och korv.

2009-03-29 @ 12:33:13
Postat av: Sandra

Började tvivla att ni skulle härifrån.. XD men yaay!

Låter skooj!

2009-03-30 @ 09:19:11
URL: http://skorpionens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0