Jag gick in i en djungel med vita skor..

..och kom ut ur en djungel med vita skor! SKILLZZ!

Jag & Diana på en elefant
I torsdags var vi och red på elefanter. Det var skumpigt. Vår elefant var typ jätteseg så den bakom, som var halvblind, sprang in i oss hela tiden haha. Medan de andra åkte sedan såp gick vi runt och kollade på en damm som var fylld med stora fiskar, och så fanns det ett tempel längre bort.

Efter det åkte vi och kollade på en guide som skalade och öppnade en kokosnöt. Vi fick smaka på mjölken, som var skitäcklig, men sedan skalade han ur den och färsk, riven kokos är typ det godaste som finns. Han berättade att palmerna här är så höga att människor inte kan klättra upp där, så de tränar apor att hitta de mogna kokosnötterna och ta ner dem. Precis när det började spöregna så tog de ut en apa som demonstrerade lite.

Sedan åkte vi och badade i ett vattenfall där vattnet var så kallt som i Sverige. Innan man kom fram till backen ner till vattenfallet så fanns det självklart långa rader med små butiker där vi gick och kollade. När vi stog och tittade på solglasögon böjde sig en man ner och stoppade in fingret i en vattenflaska som låg där. Det visade sig att han tog ut en skorpion som krypit in där. Han berättade att de kommer fram när det regnar, och att man kan smörja tigerbalsam på såret om man blir stucken. Sen fick jag hålla i den. :)
Guiden skalar en kokosnöt och häller ut mjölken

En tränad apa
Felicia badar i vattenfallet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0